DEKORASYONDA ''TREND'' mi ? YOKSA ''BEN'' mi ? ;)


Dekorasyona ilgi duyup takip edenler bilirler her yıl değişen trendleri vardır dekorasyon dünyasının … Her yıl açıklanır bu trendler ve moda renkler … Kimi yıl büyük desenler , kimi yıl da floral desenler modayken kimi yıl minimalizm hakimdir yayınlanan raporlarda . Bazen mor renk başı çeker, bazen parlaklık ön plandadır . Kırmızı , siyah , beyaz derken bütün renkler sırayla dönüp dururlar baş rollerde …Peki ama bu her yıl değişen trendlere siz ne şekilde dahil oluyorsunuz ? Her yıl moda olan renkler ile evinizi tekrar dekore eder misiniz ? Sanırım çoğunuz için bu imkansız ...

Mekanlar bizi yansıtır… Odanız, mutfağınız, banyonuz, balkonunuz … sizsinizdir. Evlerimiz bizizdir aslında . Yaşam alanlarımızı bizler oluştururuz. Her nekadar dekorasyonda profesyonel destek almış olsak da ortaya çıkan mekanlar bizleri yansıtır. Ve bu mekanlar yılın moda renklerinden çok sizin zevkinizle oluşur .

Sonrasında zaman zaman küçük dokunuşlar ile fark yaratmak da sizin elinizdedir. Bazı eşyalarınızın yerini değiştirmek veya hiç kullanmadığınız bir sehpayı kaldırıp ortalığı ferahlatmak gibi . Özellikle aksesuarlarınızda yapacağınız değişiklikler ile evinizde bambaşka bir hava yakalayabilirsiniz.

Dekorasyonunuz sizin ellerinizde !!! ‘‘trend’’ mi ? yoksa ‘‘siz’’ mi ? ne dersiniz ? ;)
.